KETO Čokoláda 72% bez cukru s jahodami BEAN TO BAR - 70 g

KETO Čokoláda BEAN TO BAR, vyrobená bez cukru (erythritol) z kvalitních kakaových bobů různých odrůd. Čokoláda je obohacena kousky lyofilizovaných jahod.

Můžeme doručit do:
2.5.2024
Skladem
Kód: 83
135 Kč
Kategorie: ČOKOLÁDA BEZ CUKRU - KETO
Hmotnost: 0.1 kg

 

Složení kakaové boby 72 %
erythritol 25 %
lyofilizované jahody 3 %
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1881 kJ / 457 kcal
Tuky 39 g
z toho nasycené  mastné kyseliny 24 g 
Sacharidy 33,5 g
z toho cukry 2,4 g
z toho erythritol - nestravitelný polyol 25 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 0,01 g
Minerální látky
Sodík 20 mg
Hořčík 228 mg
Fosfor 308 mg
Draslík 715 mg
Vápník 73 mg
Železo 11,9 mg

 

Martin's Chocolate

Malá čokoládovná z podhůří Orlických hor jejíž cílem je výrábět čokoládu v její přirozené chuti bez jakýchkoli příměsí a příchutí. Vždy jen kakaové boby různých odrůd, z různých oblastí, malé množství cukru a šetrné, tradiční zpracování.

Zpět do obchodu