Odrůdová čokoláda 80% ICS 39 BEAN TO BAR - 80 g

 

Odrůda ICS 39 nabízí po vložení do úst jemné marakujové tóny, přechází v bohatou chuť limetkové kůry, zakončenou svěžestí jarní louky. Po celou dobu lze vnímat chladivý efekt čokolády způsobený pozvolným rozpouštěním kakaového másla obsaženého v bobu, který je důkazem jeho šetrného zpracování.

Odrůdová čokoláda vyrobená přímo z kakaových bobů tradičním způsobem, pro zachování chutí a vůní, tak jak je příroda stvořila.

 

Můžeme doručit do:
7.2.2023
Skladem
Kód: 45
235 Kč
Kategorie: Č O K O L Á D A
Hmotnost: 0.1 kg
Odrůda ICS 39 fino de aroma
Sklizeň podzim 2021
Oblast San Martín, Perú
Fermentace 8 dní
Sušení na slunci 9 dní
Pražení 30 min /  110°C
Konšování 46 hodin
Temperování ručně na kamenné desce
Složení kakaové boby 80 %
cukr 20 %
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 2390 kJ / 579 kcal
Tuky 44 g
z toho nasycené  mastné kyseliny
25 g 
Sacharidy 29 g
z toho cukry 20 g
Bílkoviny 9 g
Sůl 0,01 g
Minerální látky
Sodík 20 mg
Hořčík 228 mg
Fosfor 308 mg
Draslík 715 mg
Vápník 73 mg
Železo 11,9 mg

Martin's Chocolate

Malá čokoládovná z podhůří Orlických hor jejíž cílem je výrábět čokoládu v její přirozené chuti bez jakýchkoli příměsí a příchutí. Vždy jen kakaové boby různých odrůd, z různých oblastí, malé množství cukru a šetrné, tradiční zpracování.

Zpět do obchodu