Odrůdová čokoláda 80% ICS 39 BEAN TO BAR - 80 g
Odrůda ICS 39 nabízí po vložení do úst jemné marakujové tóny, přechází v bohatou chuť limetkové kůry, zakončenou svěžestí jarní louky. Po celou dobu lze vnímat chladivý efekt čokolády způsobený pozvolným rozpouštěním kakaového másla obsaženého v bobu, který je důkazem jeho šetrného zpracování.
Odrůdová čokoláda vyrobená přímo z kakaových bobů tradičním způsobem, pro zachování chutí a vůní, tak jak je příroda stvořila.
| Kategorie: | ČOKOLÁDA ODRŮDOVÁ |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| Odrůda | ICS 39 fino de aroma |
| Sklizeň | podzim 2021 |
| Oblast | San Martín, Perú |
| Fermentace | 8 dní |
| Sušení | na slunci 9 dní |
| Pražení | 30 min / 110°C |
| Konšování | 46 hodin |
| Temperování | ručně na kamenné desce |
| Složení | kakaové boby 80 % |
| cukr 20 % | |
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energetická hodnota | 2390 kJ / 579 kcal |
| Tuky | 44 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 25 g |
| Sacharidy | 29 g |
| z toho cukry | 20 g |
| Bílkoviny | 9 g |
| Sůl | 0,01 g |
| Minerální látky | |
| Sodík | 20 mg |
| Hořčík | 228 mg |
| Fosfor | 308 mg |
| Draslík | 715 mg |
| Vápník | 73 mg |
| Železo | 11,9 mg |
Martin's Chocolate
Malá čokoládovná z podhůří Orlických hor jejíž cílem je výrábět čokoládu v její přirozené chuti bez jakýchkoli příměsí a příchutí. Vždy jen kakaové boby různých odrůd, z různých oblastí, malé množství cukru a šetrné, tradiční zpracování.