Odrůdová čokoláda 80% ICS 95 BEAN TO BAR - 80 g
Odrůda ICS 95 nabízí po vložení do úst jemné nugátové tóny, které se rozvinou v citrusovou chuť grepu a nakonec dozní v aroma letních květů. Po celou dobu lze vnímat chladivý efekt čokolády způsobený pozvolným rozpouštěním kakaového másla obsaženého v bobu, který je důkazem jeho šetrného zpracování.
Odrůdová čokoláda vyrobená přímo z kakaových bobů tradičním způsobem, pro zachování chutí a vůní, tak jak je příroda stvořila.
Kategorie: | ČOKOLÁDA ODRŮDOVÁ |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Odrůda | ICS 95 fino de aroma |
Sklizeň | podzim 2021 |
Oblast | San Martín, Perú |
Fermentace | 6 dní |
Sušení | na slunci 11 dní |
Pražení | 50 min / 115°C |
Konšování | 60 hodin |
Temperování | ručně na kamenné desce |
Složení | kakaové boby 80 % |
cukr 20 % | |
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota | 2390 kJ / 579 kcal |
Tuky | 44 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25 g |
Sacharidy | 29 g |
z toho cukry | 20 g |
Bílkoviny | 9 g |
Sůl | 0,01 g |
Minerální látky | |
Sodík | 20 mg |
Hořčík | 228 mg |
Fosfor | 308 mg |
Draslík | 715 mg |
Vápník | 73 mg |
Železo | 11,9 mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Martin's Chocolate
Malá čokoládovná z podhůří Orlických hor jejíž cílem je výrábět čokoládu v její přirozené chuti bez jakýchkoli příměsí a příchutí. Vždy jen kakaové boby různých odrůd, z různých oblastí, malé množství cukru a šetrné, tradiční zpracování.